arrowhead-downbackgroundLayer 1

Over Ons

Tao Rental is de toonaangevende verhuurspecialist voor de 'Meetings Industry'. Wij leveren een totaalpakket op het gebied van innovatieve lichtproducten en alles wat u nodig heeft op het gebied van truss, AV, rigging, stroomvoorziening en zelfs led wanden. Op het gebied van innovatieve producten zijn wij bezig met de ontwikkelingen. Dit doen wij in zowel de lichtregelinstallaties als het verbeteren van reguliere producten / werkwijzen.

Scroll down

Op de website treft u zo veel mogelijk informatie aan over ons bedrijf Tao Rental BV. Ook treft u hier de werkzaamheden aan welke wij voor u kunnen uitvoeren.

Onze werknemers zijn zeer oplossingsgericht en hierdoor kunnen zij u uitstekend advies geven over de mogelijkheden voor uw project. Ook kunnen zij zelfs de hele technische uitwerking van uw beurs, stand of evenement uit handen nemen.

Tao Rental BV is daardoor de One-Stop Shop voor beurs- en evenementtechniek in Nederland en ook ver daarbuiten! Daag u ons uit met uw gewaagde concepten en wij maken van uw creativiteit een werkelijkheid.


Missie en Visie

Wij werken op een professionele en servicegerichte manier aan innovatieve en kwaliteit oplossingen. Alles staat bij ons in het teken van 'DOEN' en hier streven wij perfectie na.


Visie op de opdrachtgever

Wij gaan altijd een duurzame relatie aan met de opdrachtgever. Dit doen we door middel van onze snelheid, bereikbaarheid en een goede nazorg. Door mee te denken en ook te adviseren staat klantgerichtheid hoog in het vaandel. Ook is betrouwbaarheid, openheid en duidelijkheid voor ons zeer belangrijk.


Visie op personeel

De betrokkenheid van onze werknemers uit zich in openheid en duidelijkheid. Er is voor iedereen veel ruimte om een bijdrage te leveren. Wij hebben een zeer collegiaal en enthousiast team, met een hoge mate van zelfstandigheid. In ons werk zijn wij zeer vakbekwaam en servicegericht.
Bij ons geldt: afspraak is afspraak!

Onze missie en visie vertalen we binnen het kwaliteitsmanagementsysteem naar een jaarlijks kwaliteitsbeleid.


Certificaten

ISO 9001

ISO 9001 - 2015

De bedrijfsprocessen van TAO Rental BV zijn ISO9001-2015 gecertificeerd. Dit doen we om onze kwaliteit te waarborgen en te onderstrepen. Door de gestructureerde werkwijze bent u verzekerd van zeer goede materialen en een zeer duidelijk werkproces. Hierdoor kunnen we waarmaken wat wij beloven en is onze werkwijze voor iedereen inzichtelijk te maken. ISO 9001-2015 zorgt er namelijk voor dat er een constant verbeteringsproces gaande is binnen Tao Rental BV.

VCA **

VCA **

Tao Rental BV heeft ook VCA ** certificaat. Wij waarborgen een zeer veilige werkomgeving voor u en voor onze werknemer. Zo beschikken onze werknemers over de benodigde beschermingsmiddelen, opleidingen en instructies. Elektrotechnische inspecties op locatie zijn ook van zeer groot belang. De veiligheid van omstanders staat voorop!

 

MVO

De afgelopen jaren is Tao gestart om stapsgewijs duurzaamheid in het bedrijf door te voeren.  In 2012 hebben we ook doelstellingen vastgelegd omtrent duurzaamheid. Intussen hebben we reeds ingezet op bijvoorbeeld vermindering van energieverbruik door gebruik te maken van licht- en bewegingssensoren in ons pand, oudere verlichting te vervangen door led en binnen ons verhuurpakket de ontwikkeling van Silverline, het één-fase railsysteem waardoor kabelverbruik is afgenomen ( zie pagina 9). Daarnaast hebben we voor onze verhuurartikelen in onze timmerwerkplaats flightcases op maat gebouwd. Hierdoor benutten we de laad-
capaciteit van onze voertuigen optimaal, verbruiken we minder verpakkingsmateriaal en gaan onze artikelen langer mee. 

Tao onderschrijft hiermee het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen en daar wil ze haar verantwoordelijkheid in nemen door binnen het bedrijf jaarlijks doelen te stellen waarbij verbeteringen op het gebied van Milieu, Maatschappij en de Mens centraal staan. 
Komend seizoen werken we verder aan een duurzaam verhuurpakket, met name gericht op lichtbronnen. Zo zorgt het gebruik van led, gasontladingslampen en pl-lampen voor een 
lager stroomverbruik, terwijl de lichtopbrengst gelijk blijft of zelfs verbetert. Meer informatie over deze lichtbronnen kunt u terugvinden in de hoofdstukken led en gasontladingslampen van deze catalogus. Deze lampen kunt u snel herkennen aan het   Green choice*-label bij de producten.

*= Minder energieverbruik en hogere lichtopbrengst t.o.v. halogeenlampen.

 

Algemene voorwaarden

U kunt hier onze Algemene Voorwaarden downloaden:
Algemene Voorwaarden Tao Rental BV